Αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι

Μπορεί ο Ηρόδοτος να ξέσπασε με 4-1 του Ηλυσιακού για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα.

Από τη νέα αγωνιστική σεζόν οι Κρητικοί θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα, ωστόσο πέτυχα μία εμφατική νίκη, λίγο πριν αποχαιρετήσουν οριστικά… Στο 29′ ο Πήλιος έκανε το 1-0, ενω τέσσερα λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ο Κούρτι σημείωσε το 2-0. Στο 71′ ο Πήλιος πέτυχε το 3-0 και στο 73′ με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου έγινε το 4-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 4-1 χάρη σε τέρμα του Κοβάτση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παναγιωτίδης, Μπαλάφας (75′ Χατζηβασίλης), Πρωτογεράκης, Χαρίτος, Γενιτσαρίδης, Μαυρίδης, Προβυδάκης (65′ Κλωνάρης), Κούρτι, Κοιλιάρας, Μωραΐτης (75′ Χρυσοφάκης), Πήλιος

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος): Κουρεπίνης, Καμβύσης, Κουλακάρης, Παπαδημητρίου, Παπαδόπουλος, Αμανατίδης, Βασιλείου, Σίσκος (62′ Κωνσταντίνου), Κατσιγιάννης (82′ Λουσαράκης), Τζώρτζης, Στάμος (78′ Κοβάτσης)

Exit mobile version