Κοντοχρήστος: «Η Παναχαϊκή είμαστε»

Ο Χρήστος Κοντοχρήστος μίλησε για τα λάθη που έγιναν από πλευράς Παναχαϊκής στο ματς με τη Λάρισα, δηλώνοντας πως αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν μιας και ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Όπως τόνισε ο άσος των Αχαιών, στόχος της ομάδας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη «Ένωση» ώστε να ανέβει το ηθικό όλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι περιττό να πούμε ότι έγιναν λάθη στο παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά πλέον αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν», είπε ο 24χρονος μέσος και πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι στην πρεμιέρα δεν δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και μπορούμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα. Συμφωνώ με αυτό που λένε όλοι, ότι πλέον οι πιθανότητες για την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων της ειδικής βαθμολογίας είναι ελάχιστες, όμως ακόμα κι αυτές τις λίγες ελπίδες οφείλουμε να τις κυνηγήσουμε.

Μπροστά μας είναι η ΑΕΚ η οποία είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά θα παλέψουμε για να πάρουμε κάτι καλό και πιστεύω πως αν έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, τότε θα γυρίσει και η ψυχολογία μας και θα μπούμε πιο δυνατά στα επόμενα ματς.

Επειδή είμαστε η Παναχαϊκή πρέπει σε κάθε παιχνίδι να τα δίνουμε όλα γιατί θέλουμε μια αξιοπρεπή πορεία στα πλέι οφ. Αυτή την στιγμή ασχολούμαστε με την ΑΕΚ και θα πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό και να παίξουμε δυνατά απέναντι Από ‘κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει».

Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

Exit mobile version