Ο Αγροτικός Αστέρας είναι εδώ

Τη δεύτερη νίκη στα πλέι άουτ πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος κέρδισε 1-0 τον Πιερικό και βάζει τις βάσεις για την πολυπόθητη παραμονή του στην κατηγορία.

Η ομάδα του «Ευόσμου» που ξεκίνησε με μηδενική συγκομιδή βαθμών στα μπαράζ παραμονής, έχει πάρει δύο συνεχόμενα τρίποντα και έτσι έφτασε αισίως τους έξι βαθμούς. Απεναντίας οι «μελανόλευκοι» παρέμειναν στον ένα βαθμό, με το ντεμπούτο του Αλέξη Αλεξίου στον πάγκο των Κατερινιωτών να μην είναι το ιδανικότερο.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Τσεμπερίδης με κεφαλιά στο 53ο λεπτό. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «πράσινοι» από το 21′ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, ωστόσο οχτώ λεπτά αργότερα η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε, όταν ο ρέφερι απέβαλε τον Σταματή.

Οι συνθέσεις:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (72′ Σαμουηλίδης), Πάτο, Ναστέφσκι (46′ Μίλιτς), Καρακατσάνης, Στεφανίδης (26′ Παλάσκας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Αλέξης Αλεξίου): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Τσουμάγκας (79′ Ντόσης), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης (66′ Γιαννόπουλος), Τσιάρας, Μπαξεβάνος (51′ Παλιάτσιος), Γιαννούλης, Μυστακίδης, Σταμάτης

Exit mobile version