Αποφασιστικό βήμα παραμονής για Αναγέννηση Καρδίτσας

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 2-1 του αξιόμαχου Τυρνάβου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Football League.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα βρήκαν σκούρα από τους Θεσσαλούς, οι οποίοι παρά την καλή εμφάνιση δεν μπόρεσαν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην Καρδίτσα. Αμφότεροι παρουσίασαν ένα καλό θέαμα, ευχαριστώντας στο έπακρον το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Μιλουτίνοβιτς αντί για δίχτυα βρήκε δοκάρι. Ωστόσο αυτοί που ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ ήταν οι γηπεδούχοι χάρη σε τέρμα του Τζέκου στο 23′, με την απάντηση από πλευράς Τυρνάβου να έρχεται άμεσα, καθώς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Καραμανλής έκανε το 1-1. Στο 58′ ο Τζέκος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Γκουγκούδης, Παπαργυρίου, Φωτιάς, Οικονόμου, Νίκιτς, Μαυριάς, Κουλίδης (70′ Μπιτέλης), Τζέκος (85′ Παναγιωτόπουλος), Πέεφ, Σαΐν (74′ Βουτσιάς)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Καραμανλής, Σουλιώτης, Ντατίδης (64′ Όττα), Παληγεώργος (73′ Αλεξίου), Γεωργίου (57′ Ιβανίδης), Γκούρτσας, Μιλουτίνοβιτς, Ποκόνγκ

Exit mobile version