Έφυγε με την… νίκη ο Καμπανιακός

Την νίκη με 4-3 πήρε ο Καμπανιακός απέναντι στον Απόλλωνα Αρναίας, με τους Χαλκιδικιώτες να χάνουν πλέον κάθε ελπίδα για την παραμονή, αφού είναι στο –8 από τη ζώνη του υποβιβασμού και απομένουν άλλα δύο ματς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σκορ άνοιξε ο Παπάζης στο 13΄, με τον Κουκουλέκη να κάνει το 0-2 στο 25΄ και τον Παπάζη με αυτογκόλ να μειώνει στο 43΄ σε 1-2.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 65΄, ο Υψηλός ευστόχησε σε πέναλτι και έκανε το 1-3, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Αρναία μείωσε με τον Γεωργίου σε 2-3. Στο 84΄ ο Τσακίρης με ατομική ενέργεια «έγραψε» το 2-4 και στο 93΄ ο Σίσι μείωσε απλά σε 3-4.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Αντ. Λεπιτσάς): Καραβελίδης, Καρκατζάνης (90΄ Σωτηριάδης), Ιορδανίδης, Ντίντσεφ, Τζιότζιος, Σαλέπης, Σίσι, Προβατίδης, Παπουτσής (23΄ Μπιμπισίδης), Γεωργίου, Αποστολάκης (50΄ Μέτσι Σερχίνιο).

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λ. Υφαντίδης): Κηπουρός, Σιδηρόπουλος, Τρικαλινός, Πόπτσης, Παπάζης, Κουκουλέκης, Υψηλός (71΄Σαρίδης), Αντωνιάδης, Χρήστου (82΄ Παπακωνσταντίνου), Σαπανίδης (61΄Τσακίρης), Προβατίδης.

Exit mobile version