Τσουκαλάς: «Η ομάδα έχει μάθει να παλεύει»

Το βραβείο του MVP της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη παρέλαβε την Πέμπτη ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Τον άσο του ΠΑΣ Γιάννινα βράβευσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Σταδίων, Γιώργος Σουκουβέλος, που ευχήθηκε μέσω του Σταύρου να συνεχίσουν όλοι οι παίκτες να δείχνουν το ίδιο ενδιαφέρον για την ομάδα.
«Θα ήθελα να σε συγχαρώ, τόσο εσένα όσο και τα άλλα τα παιδιά, καταρχάς γιατί είστε πάνω από όλα καλοί χαρακτήρες και αυτό το έχετε δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και μετά ως ποδοσφαιριστές. Φτάσατε την ομάδα στην 5η θέση, για λόγους που εσείς δεν ευθύνεστε, η ομάδα δεν θα πάει να παίξει στην Ευρώπη. Μέσα στις καρδιές όλων έχετε την αγάπη απ’ όλο τον φίλαθλο κόσμο από τα Γιάννενα».
Ο Σταύρος Τσουκαλάς από την πλευρά του έθεσε ως στόχο τη νίκη στο κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ώστε η ομάδα να τερματίσει στην 5η θέση, παρά το γεγονός ότι δεν θα βγει Ευρώπη: «Για τα εντός έδρας παιχνίδι είναι η τελευταία βράβευση. Με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Γιώργο Σουκουβέλο που είναι από τους σημαντικούς ανθρώπους στα Γιάννενα, είναι πάντα δίπλα μας και τέτοιους ανθρώπους χρειαζόμαστε πάντα, ιδιαίτερα τώρα που είναι και μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Κάναμε φοβερή προσπάθεια και για λόγους που δεν ξέρουμε δεν μπορούμε να παίξουμε (σ.σ. στην Ευρώπη). Η ομάδα έχει μάθει να παλεύει, θα πάμε να παίξουμε τον τελευταίο αγώνα με σκοπό να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε στην 5η θέση».

Exit mobile version