Βιγιαφάνε: «Μπορούμε να κερδίσουμε»

Την πίστη του ότι η Επισκοπή θα πάρει τη νίκη την Κυριακή κόντρα στην Καλλιθέα που θα δώσει άλλη ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια, εξέφρασε ο Νίκολας Βιγιαφάνε.

Ο έμπειρος παίκτης των Κρητικών μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την προετοιμασία της ομάδας αλλά και για τη δουλειά που «ρίχνουν» καθημερινά αυτός και οι συμπαίκτες του στις προπονήσεις.

«Η προπόνηση είναι πολύ καλή και έχουμε προετοιμαστεί καλά για τον αγώνα με την Καλλιθέα. Απλά το μυαλό μας είναι λίγο πιεσμένο γιατί βρισκόμαστε λίγο πίσω. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι, έχουμε κάνει καταπληκτικό δεύτερο γύρο και ότι έχουμε μία πολύ καλή ομάδα. Το πιστεύω αυτό. Εδώ όμως που έχουν φτάσει τα πράγματα, η μόνη δίοδος για να μπορέσουμε να έχουμε και πάλι πολύ καλή ψυχολογία είναι, να κερδίσουμε την Κυριακή» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Πραγματικά περιμένουμε κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα δύο ματς και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο. Είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει να λέμε την αλήθεια. Μπορούμε να κερδίσουμε».

Στη συνέχεια ο 26χρονος Αργεντινός έκανε και μια μικρή κριτική για τα δύο ματς που προηγήθηκαν με Παναιγιάλειο και Ηρακλή:
«Για τον Παναιγιάλειο δεν θα έπρεπε να χάσουμε. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές είναι φυσιολογικό να μην πάρεις ένα αποτέλεσμα που δικαιούσαι. Στα Ψαχνά θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία καθώς στο β’ ημίχρονο, ήμασταν καλύτεροι. Τώρα, δουλεύουμε σκληρά και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε».

Exit mobile version