Νίκη να… τελειώσει!

Το τρίποντο κόντρα στον υποβιβασμένο Ορφέα θέλει την Κυριακή ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να ανανεώσει το «συμβόλαιό» του με την Γ’ Εθνική.

Τον ήδη υποβιβασμένο Ορφέα Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης την προσεχή Κυριακή (10/5) σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο…

Στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης που θα της εξασφαλίσουν την παραμονή στη Γ Εθνική για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για το σκοπό αυτό ο τεχνικός της ομάδας, Βασίλης Τραϊανόπουλος προπόνησε και σήμερα τους παίκτες του σε εντατικούς ρυθμούς ώστε να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές από την πλευρά τους έδειξαν ορεξάτοι και αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη.

Ο Εθνικός βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Έβρου Σουφλίου και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με 34 βαθμούς (στους 30 ο Άρης Ακροποτάμου που πέφτει αυτή τη στιγμή).

Την τελευταία αγωνιστική οι Θρακιώτες υποδέχονται τον Καμπανιακό, αλλά θέλουν το τρίποντο την Κυριακή για να ‘ναι αδιάφοροι σε εκείνο το ματς ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Άρης Ακροποτάμου (σε πρώτη φάση).

Exit mobile version