Πιερικός: Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα

Ένα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται ο Πιερικός μετά τις αποφάσεις του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Παπαδόπουλος δεν πρόλαβε να καταθέσει ένα μέρος των οφειλομένων απ’ τις προσφυγές με αποτέλεσμα τα επόμενα δυο ματς στα πλέι αουτ της Football League να αναβληθούν με υπαιτιότητά των Κατερινιωτών. Αυτό σημαίνει ότι ο Πιερικός μηδενίζεται ενώ θα του αφαιρεθούν και τέσσερις βαθμοί.

Οι ανακοινώσεις της Football League για τις ματαιώσεις των αγώνων:

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ», της 3ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΙΓΙΝΙΟΥ «Γ. ΠΑΡΑΛΥΚΙΔΗΣ», ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

«Ο αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. «ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005», της 4ης αγωνιστικής ημέρας των play out του 2ου Ομίλου της FOOTBALL LEAGUE Ο.Π.Α.Π. αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στο Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ματαιώνεται, λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Exit mobile version