Βόλος 2004: Έτοιμος για την νίκη

Την Παρασκευή (8/5) ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τα Χανιά.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο προπονητής Στάθης Χατζής, αλλά και οι παίκτριες, Μαριαλένα Οικονόμου και Ζωή Νάση, μίλησαν στο Goalpost.gr για το παιχνίδι της Κρήτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν στο Goalpost.gr:

Στάθης Χατζής: «Αυτό το παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε και να δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας. Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική, αλλά και ψυχολογική κατάσταση, μετά το διπλό στον Εργοτέλη. Δεν μας ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Άρης. Θα πάμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στην Κρήτη και να σώσουμε την κατηγορία. Πιστεύω να τα καταφέρουμε και να γυρίσουμε στο Βόλο, έχοντας πετύχει την παραμονή μας».

Μαριαλένα Οικονόμου: «Το παιχνίδι στην Κρήτη είναι το τελευταίο για τη φετινή αγωνιστική περίοδο και πιστεύω ότι είναι και το πιο σημαντικό, διότι από αυτό θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό, η παραμονή μας στην κατηγορία. Έχω αγωνιστεί ξανά σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, όπως αυτό που θα πάμε να δώσουμε στην Κρήτη. Για να κερδίσουμε ένα τέτοιο ματς θα πρέπει να παραμείνουμε απόλυτα συγκεντρωμένες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης».

Ζωή Νάση: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το πάρουμε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δεν έχω άγχος, αλλά σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αυτό που πάμε να δώσουμε στην Κρήτη. Δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε τον ΑΟ Χανιά και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Exit mobile version