Παπαδόπουλος: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε πως ο «Γηραιός» έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια απέναντι στην Παναχαϊκή, κάνοντας λόγια για απόλυτη κυριαρχία.

Παράλληλα ο τεχνικός του Ηρακλή είναι προσγειωμένος όσον αφορά τη διαφαινόμενη άνοδο του «Ημίθεου» στη Σούπερ Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-0) επί των Αχαιών:

«Κάναμε και σήμερα ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Κινδυνέψαμε σε μία φάση μόνο προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Καθόλη τη διάρκεια του αγώνα ο κόσμος και οι ίδιοι οι παίκτες το ευχαριστήθηκαν. Κάναμε πολλές φάσεις, είχαμε ρυθμό και αυτό που κάνει ο κόσμος που είναι ακόμα έξω από το γήπεδο και τραγουδάει για την ομάδα, είναι κάτι που το πέτυχαν οι παίκτες μόνοι τους. Τον Ηρακλή δεν τον βοηθάει κανείς. Μόνοι μας πετύχαμε, όσα πετύχαμε. Η Παναχαϊκή είναι καλή ομάδα, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο, όμως εμείς ήμασταν κυρίαρχοι.

Παίξαμε καλά και δεν τους επιτρέψαμε να κάνουνε τίποτα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτό τον κόσμο και στους παίκτες. Όσο δεν εξασφαλίζουμε μαθηματικά την άνοδό μας θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Το θετικό είναι πως κοιτάμε μόνο τι κάνουμε εμείς και όχι οι αντίπαλοί μας.

Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας. Δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να παίξει ποδόσφαιρο. Η εικόνα μας στα πλέι οφ είναι η απάντησή μας σε όσους έλεγαν πως η ομάδα έκανε κοιλιά».

Exit mobile version