Super League: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα

Λίγες ώρες απέμειναν για να ξέρουμε ποια θα είναι η τέταρτη ομάδα που με τους, Νίκη Βόλου, ΟΦΗ και Εργοτέλη που θα αποχαιρετήσουν τα σαλόνια… της Σούπερ Λιγκ.

Αρχικά ο Πλατανιάς φιλοξενεί τον πρωταθλητή, Ολυμπιακό, με τους Κρητικούς να χρειάζονται ένα βαθμό για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, ενώ από την άλλη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, πριν από τον τελικό με την Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πανιώνιος που «καίγεται» κυριολεκτικά για τους τρεις βαθμούς υποδέχονται τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη. Η νίκη για τον «Ιστορικό» είναι μονόδρομος, αν δεν θέλει να γευτεί την πίκρα του υποβιβασμού, ενώ από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, ενόψει και των πλέι οφ.

Ματς ζωής και θανάτου θα παιχτεί και στην Κομοτηνή, όπου ο Πανθρακικός θα «κοντραριστεί» με την Skoda Ξάνθη. Οι «πράσινοι» καλούνται κόντρα στην αδιάφορη βαθμολογικά ακριτική ομάδα, να δείξουν τα δόντια τους και να πάρουν το τρίποντο, προκειμένου να μην αποχαιρετήσουν την κατηγορία.
Αγωνία επικρατεί και στο στρατόπεδο του Λεβαδειακού, όπου οι Βοιωτοί παίζουν μία ολόκληρη χρονιά στο Ηράκλειο, απέναντι στον υποβιβασμένο, Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι, που είναι με την πλάτη στον τοίχο, θέλουν μόνο νίκη και για παραμείνουν στη Σούπερ Λιγκ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΛ Καλλονής φιλοξενεί τον Ατρόμητο, ο Παναιτωλικός θα αναμετρηθεί με τη Βέροια στο Αγρίνιο και τέλος στην Τρίπολη, η ομώνυμη ομάδα του Αστέρα θα υποδεχθεί την Κέρκυρα. Και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια είναι άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Αξίζει να σημειωθεί, πως όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 19:00.

Exit mobile version