Βίτορ: «Δεν σκέφτομαι καν τις φήμες…»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από τη Νέα Σμύρνη, με τον Βίτορ να κλείνει τα αυτιά του σε ό,τι αφορά τις φήμες της τελευταίας αγωνιστικής, υποστηρίζοντας πως όταν μπαίνει στο γήπεδο δίνει πάντα το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσου του «Δικέφαλου του Βορρά» στην κάμερα της Nova:

Για την επιστροφή του: «Αισθάνομαι καλά, έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκα, έχω περισσότερη ενέργεια και ίσως αυτό με βοηθήσει περισσότερο για την συνέχεια και ενόψει των playoffs».

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Και στα δύο παιχνίδια που έλειψα, λόγω τιμωρίας, η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση ειδικά στα πρώτα ημίχρονα. Στο δεύτερο ημίχρονο είναι αλήθεια δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, ειδικά στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν δεχθήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις, αλλά γενικά είμαστε πολύ καλά στον αμυντικό τομέα, έχουμε ένα πρόβλημα στην επίθεση, όπου δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να τις μετατρέψουμε σε γκολ. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε».

Για το αν θα έρθουν κι άλλα γκολ στη συνέχεια από τον ίδιο: «Το σκοράρισμα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μένα. Είναι θέμα τύχης, στιγμής, διάθεσης να έρθει η μπάλα σε σένα για να μπορέσεις να σκοράρεις. Δεν μπορεί κάθε χρόνο να είναι όπως στο ξεκίνημα της περσινής χρονιάς, όπου πέτυχα 6 γκολ μέσα σε λίγους μήνες. Ασφαλώς και θα προσπαθήσω να πετύχω φέτος ακόμη 1-2 γκολ, αλλά η δουλειά μου είναι στην άμυνα. Πρέπει να προσπαθώ και να κρατώ το μηδέν στην άμυνα και αυτό θέλω να κάνω».

Για τα playoffs: «Τα playoffs έρχονται σε μια στιγμή προς το τέλος της σεζόν, όπου όλες οι ομάδες και οι ποδοσφαιριστές είναι κουρασμένοι και αυτό συνεπάγεται με πιο εύκολα λάθη. Σίγουρα και οι τέσσερις ομάδες έχουν στραμμένη την προσοχή και το μυαλό τους στα playoffs. Είναι μια ειδική κατάσταση για όλους, με έξι αγώνες σε διάστημα δύο εβδομάδων. Πρέπει να υπάρχει καλή αποκατάσταση ανάμεσα στους αγώνες και σίγουρα οι ομάδες θα είναι πολύ πιο συγκεντρωμένες στον στόχο των playoffs. Ένα λάθος, μια ήττα μπορεί να σε βάλει σε δύσκολη θέση. Όλες οι ομάδες θα είναι έτοιμες και αυτό καθιστά δύσκολη τη διαδικασία των playoffs».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Είναι πολύ σημαντικό ματς για μας. Με νίκη θα παραμείνουμε στη δεύτερη θέση και ίσως να κατακτήσουμε ακόμη έναν βαθμό. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για να τερματίσουμε ψηλά».

Για τα σενάρια της τελευταίας αγωνιστικής: «Είναι λίγο… μπέρδεμα όλη αυτή η κατάσταση στην Ελλάδα. Το καταλαβαίνω, το συνειδητοποιώ, αλλά ως εκεί. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Όταν μπω στο γήπεδο θα δώσω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω πάντα και δεν με απασχολούν όλα αυτά. Δεν τα σκέφτομαι καν. Ο καθένας πως θα ενεργήσει μέσα στο γήπεδο εξαρτάται από τον ίδιο, αλλά εμένα όλες αυτές οι φήμες δεν με απασχολούν καθόλου».

Exit mobile version