ΠΑΕ Ηρακλής: Σε προχωρημένο στάδιο

Ανακοίνωση του «Γηραιού» για τις επικείμενες διοικητικές αλλαγές. Τι δηλώνει ο Κοντέων για το τρίποντο με Κέρκυρα.

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει και με τον πλέον επίσημο τρόπο, ότι οι διαπραγματεύσεις για την αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ με την έλευση επενδυτών είναι σε προχωρημένο στάδιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι οι διαπραγματεύσεις με τους επενδυτές που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τα διοικητικά δρώμενα της ομάδας βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται εντός των επόμενων εικοσιτετραώρων η τελική έκβαση αυτών. Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 δεσμεύεται ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για την οριστική έκβαση των διαπραγματεύσεων αμέσως μετά την ολοκλήρωση τους».
«Να φύγει η πικρία του κόσμου»
Εξάλλου, ο έμπειρος στόπερ των κυανόλευκων, Πέτρος Κοντέων, με δηλώσεις στο «ARENA FM» αναφέρθηκε αρχικά στη νίκη-βάλσαμο με την Κέρκυρα: «Την θέλαμε πολύ την νίκη μετά από τόσα κακά αποτελέσματα που είχαμε τον τελευταίο καιρό. Χρειαζόμασταν μια νίκη για μας τονώσει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια. Ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε τον πρωτοπόρο και μας έδωσε έξτρα ψυχολογία. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στην συνέχεια, δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση για να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια που ήτανε πολλά.
Για τον Ηρακλή: «Είναι μια ομάδα που υπάρχει πολύ πίεση μια ομάδα που σε όποια κατάσταση και αν είναι πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό. Πρέπει να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και να πετύχουμε τους στόχους μας».
Για τον Όγιος: «Για την εικόνα μας έχουμε ευθύνη όλοι, από εκεί και πέρα ο καινούργιος προπονητής προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία, ο χρόνος του πάντως ήταν λίγος αλλά η δουλεία του θα φανεί στην συνέχεια».
Για τη συνέχεια: «Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και θα πρέπει να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Σε αυτό το πρωτάθλημα οι βαθμοί εκτός έδρας σου δίνουν μεγάλο προβάδισμα και εμείς μέχρι τώρα δεν έχουμε καταφέρει να πάρουμε πολλούς. Είμαστε σε τα τέτοιο σημείο και πλέον δεν μας παίρνει να χάσουμε άλλους βαθμούς. Το παιχνίδι με την Καλαμαριά είναι πολύ σημαντικό και θα δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε νικητές».
Τέλος, για τον κόσμο της ομάδας: «Ο κόσμος του Ηρακλή έχει μια πικρία και δικαιολογημένα με την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να κάνει είναι να συνεχίζει να μας στηρίζει και στη συνέχεια του πρωταθλήματος με τις νίκες που θα κάνουμε, θα φύγει αυτή η πικρία που υπάρχει σε όλους».

Πηγή: Bluearena.gr

Exit mobile version