Σταμούλης: «Δεν μας χαρίζεται τίποτα»

Ο Χαράλαμπος Σταμούλης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο που έδωσε δυναμικά το «παρών» στον Ταύρο καθώς έγινε ο… 12ος παίκτης του Αχαρναϊκού.

Οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από τον Ταύρο επικρατώντας με 1-0 της Καλλιθέας, σε μία αναμέτρηση όπου οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έκλεψαν την παράσταση. Για αυτό το λόγο ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού έκανε ειδική μνεία στους φιλάθλους.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες για την παραμονή στην κατηγορία ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ είχε έναν δυνατό παίκτη, έναν παίκτη που δίχως αυτόν η ομάδα θα ήταν μισή. Ο λόγος για τους φιλάθλους της ομάδας μας που με τον παλμό, το πάθος και την αγάπη τους μετατρέπουν ακόμη και τα εκτός έδρας σε… εντός!

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος Χαράλαμπος Σταμούλης ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του τον φίλαθλο κόσμο των Αχαρνών: «Η νίκη απέναντι στην Καλλιθέα στα πλαίσια των playout ήταν νίκη τόσο των παικτών και του προπονητικού team, όσο και των φιλάθλων που στηρίζουν κάθε μας βήμα. Δεν μας χαρίζεται τίποτα, το κατακτάμε γιατί ο Αχαρναϊκός και ο κόσμος του αξίζουν ότι καλύτερο!».

Exit mobile version