ΑΕΚ: Έρχεται ο Σιμόες

Ο Αντρές Σιμόες δηλώνει ανυπόμονος να φορέσει τη φανέλα της «Ένωσης» – Η άφιξη του στη χώρα μας αναμένεται τα μεσάνυχτα της Τρίτης (2/6).

Ο Πορτογάλος αμυντικός ολοκλήρωσε τη θητεία του στη Μαρίτιμο και πλέον είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε ο ίδιος. Ο παίκτης που έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους» από τα τέλη του 2014 θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει μία γεύση από το τι εστί ΑΕΚ. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες (πιθανότατα αύριο) θα συναντηθεί με τους υπεύθυνους της ομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Δείτε αναλυτικά τα όσα έγραψε στο facebook και μάλιστα… στα ελληνικά: «Έφτασε επιτέλους η μεγάλη μέρα!!! Αύριο ταξιδεύω στην Ελλάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου, ένα μεγάλο βήμα προς το όνειρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω την οικογένεια της ΑΕΚ! Φεύγω από Πορτογαλία στις 12:30 στις 1 Ιουνίου και φτάνω στην Αθήνα στις 00:25 AEKARA».

Exit mobile version