Κρίσιμη ΓΣ για ΠΑΟΚ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα άπνοιας σε όλα τα επίπεδα, η Γενική Συνέλευση που ορίστηκε για την Πέμπτη 4 Ιουνίου στον Κρουσώνα είναι η αφετηρία σημαντικών εξελίξεων για τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει κάποιες διοικητικές επαφές και υπάρχει έντονη φημολογία για αποχώρηση του προέδρου Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλου) και άλλων σημαντικών στελεχών που τα τελευταία χρόνια καθοδήγησαν διοικητικά την ομάδα, κρατώντας την στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ούτως ή άλλως πάντως οι επόμενες ημέρες αναμένονται «καυτές» για τον ΠΑΟΚ, καθώς όσοι βρίσκονται στη διοίκηση της επόμενης ημέρας, θα πρέπει ουσιαστικά να «χτίσουν» από την αρχή την ομάδα για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού έχουν αποχωρήσει τόσο το τεχνικό τιμ, όσο και η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που ήταν πέρυσι στο ρόστερ.

Το ανοιχτό κάλεσμα του ΠΑΟΚ για την Γενική Συνέλευση της Πέμπτης αναφέρει τα εξής:

«Η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα καλεί τα μέλη του σωματείου στην τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιουνίου και ώρα 20:30 στην αίθουσα της Ενορίας στον Κρουσώνα. Η παρουσία όλων των μελών του σωματείου είναι υποχρεωτική, καθώς θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή στον κόσμο και σε όποιον θα ήθελε να την παρακολουθήσει και να συμμετέχει σε αυτήν».
Πηγή: grandsport.gr

Exit mobile version