Limit up ο Γάζωρος, μπελάδες για Δόξα

Βίοι αντίθετοι για Σερραίους και «Μαυραετούς», με τον Εθνικό να κερδίζει 1-0 με γκολ του Ναστέφσκι (67΄), κάνοντας όνειρα τετράδας και τη Δόξα (είχε δοκάρι στο 0-0 με τον Ρούτση) να συνεχίζει πτωτικά, μπαίνοντας σε περιπέτειες.

Τον ξέφρενο «καλπασμό» του συνέχισε ο Γάζωρος, που μάζεψε εφτά βαθμούς στα τρία τελευταία ματς, τρέφοντας ελπίδες για πλέι οφ. Η ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής το Σάββατο, εκμεταλλεύτηκε την έδρα κόντρα στους Δραμινούς, παίρνοντας τρίποντο-χρυσάφι με 1-0. Αντίθετα, η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη παραμένει στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα, έχοντας ως πρώτο μέλημα την αποφυγή του υποβιβασμού (δυστυχώς για την ιστορική ομάδα αυτός δείχνει ρεαλιστικός στόχος) και μόλις μια νίκη στο… σακούλι σε 10 ματς.
Η Δόξα ήταν και πάλι άτυχη, έχοντας δοκάρι όπως στο προηγούμενο ματς στην Καβάλα. Αυτή τη φορά ήταν ο Χρήστος Ρούτσης, στο 29΄, που σούταρε από μακριά στο… σίδερο.
Το μοναδικό γκολ ήρθε στο 67΄, όταν η κεφαλιά του προωθημένου Τζούριτς σε κόρνερ βρήκε το δοκάρι και ο Σκοπιανός Ιβάν Ναστέφσκι πήρε το… ριμπάουντ, κάνοντας το 1-0 με προβολή για τους κυανόλευκους.
Οι «Μαυραετοί» απείλησαν για γκολ με τους Ετόφ (2΄ σουτ άουτ), Χιντασέλι (22΄ σουτ σε Μέλκα και 50΄ κεφαλιά άουτ), Μπουτζίκο (42΄ σουτ άουτ), Στόικο (64΄ σουτ άουτ και 72΄ σουτ σε Μέλκα). Διαιτητής ήταν ο Αγγελάκης (Μακεδονίας).
ΕΘΝ. ΓΑΖΩΡΟΥ: Μέλκας, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Παναγιωτίδης, Χατζηδημητρίου, Παπαδόπουλος (89΄ Κωνσταντινίδης), Τσουβαλτσίδης, Σκέριαντς (93΄ Κωφοκώτσιος), Ναστέφσκι (78΄ Κοσμίδης), Γαϊδαρτζής.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Μπέκα, Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Θεοδωρέλης, Ρούτσης, Βλασσόπουλος (70΄ Μουδούρογλου), Στόικος, Κάσσος (81΄ Διαμαντόπουλος), Ετόφ, Χιντασέλι (70΄ Αμανατίδης).

Exit mobile version