Διατηρεί τα σκήπτρα ο Πανσερραϊκός

Να υπερασπιστούν τα πρωτεία καλούνται τα «λιοντάρια», με το «γείτονα» Εθνικό στο Σιδηρόκαστρο, με στόχο τη βελτίωση των εκτός έδρας επιδόσεών. Νέα πρόσωπα στην αποστολή Ρούμπος, Τριανταφύλλου και Ασλανίδης.

Η παραμονή στο «ρετιρέ» μέχρι τέλους είναι πλέον το «στοίχημα» και το πρώτο μέλημα για τον Πανσερραϊκό. Ο δρόμος για τον τίτλο περνά την Κυριακή από το Σιδηρόκαστρο, το οποίο αναμένεται να ντυθεί στα… ερυθρόλευκα, από φιλάθλους των «λιονταριών» που ετοιμάζουν απόβαση και μαζική «εκστρατεία». Οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη θέλουν να διατηρήσουν τα κεκτημένα, την ώρα που Βυζάντιο και Αγροτικός Αστέρας (ένα πόντο πίσω αμφότεροι) θα… αλληλοεξουδετερώνονται.
Οι Σερραίοι θέλουν να βελτιώσουν τις εκτός έδρας επιδόσεις τους, αφού έχουν ένα διπλό (με τον Κιλκισιακό) και δυο ισοπαλίες (με Σουφλί-Πετρούσα) σε τρεις εξόδους. Νέα πρόσωπα για τον Πανσερραϊκό θα είναι οι Ρούμπος, Ασλανίδης (αμφότεροι κόντρα στην πρώην ομάδα τους) και Τριανταφύλλου (ντεμπούτο), που αποθεραπεύθηκαν, ενώ «κόπηκαν» οι Καψάλης, Κ. Τσιμίκας, Σ. Γεωργιάδης και Σερέκας.
Στην αποστολή μετέχουν οι Τοπαλίδης, Γαλακτερός, Τσαούσης, Γκάγκας, Κατσαβάκης, Κασμερίδης, Ρούμπος, Σ. Τσιμίκας, Γιαννόπουλος, Κράββαρης, Κωνσταντινίδης (πιθανή ενδεκάδα), Μπίμπης, Τριανταφύλλου, Κασσέρης, Ασλανίδης, Μπονέρης, Παπαδόπουλος, Δαγκούλης και Καρακούτης.

Exit mobile version