Παπαδόπουλος: «Αυτοκάθαρση όχι σε πρόσωπα… αλλά σε νοοτροπίες»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι ο Πιερικός χρειάζεται αυτοκάθαρση σε νοοτροπία… και όχι σε πρόσωπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου των «μελανόλευκων» στην άτυπη ΓΣ του Ερασιτέχνη Πιερικού που έλαβε χώρα την Τετάρτη (03/06):

Σχετικά με την απόσυρση της ομάδας από το πρωτάθλημα: «Προκειμένου να ακούω ότι βάζω την ομάδα να παίξει για στοιχήματα και για χρήματα επέλεξα να την αποσύρω για να μην εξευτελίζεται ο Πιερικός. Να μην είμαστε εμμονικοί, υποκριτές και Φαρισαίοι. Η ομάδα αυτή πορεύτηκε μόνη της. Αυτός ο πρόεδρος που λέτε, της καρπαζιάς είναι ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ με 25 ψήφους. Δεν τον κατάντησε έτσι ο πρόεδρός του τον Πιερικό, όλοι τον καταντήσαμε. Τον αγάπησα τον Πιερικό πιο πολύ από κάτι φωνές που ακούγονται περί αξιών».

Τέλος, απευθυνόμενος στον υποψήφιο, Χρήστο Μανώλα έδειξε τι κλίμα επικρατεί στην πόλη και τόνισε τα εξής: «Να πω για τον Αιγινιακό ή για κάποια άλλη ομάδα με την οποία αρχές καλοκαιριού παίξαμε φιλικό και μας σάπισαν στο ξύλο; Θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι με χρειαστείς και αν δεν με χρειαστείς θα είμαι στην εξέδρα. Θέλει υπομονή και γερό στομάχι. Αξίζει τον κόπο, γιατί ο Πιερικός έχει τεράστια ιστορία και δυναμική. Θέλει αυτοκάθαρση, όχι σε πρόσωπα, αλλά σε νοοτροπίες. Η απαξίωση πληγώνει. Εσύ είσαι πλούσιος. Εγώ όχι. Ξόδεψα πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ, σταμάτησα να δουλεύω και τώρα για να ζήσω πρέπει να ασκήσω ξανά τη δικηγορία».

Πηγή: flnews.gr

Exit mobile version