Καβακάς: «Μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου»

Χθες (7/6) ο Ηρακλής Ψαχνών αποχαιρέτησε την κατηγορία, ωστόσο ο Τίμος Καβακάς έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών, στους οποίους απέμεινε τα εύσημα για την προσπάθεια που έκαναν τόσο καιρό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά το 1-1 με την Καλλιθέα:

«Ένα παιχνίδι που για εμάς ήταν πάρα πολύ σημαντικό, όπως και το επόμενο. Θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ αρκετά νωρίς και στη συνέχεια αποκτήσαμε την απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο. Παίξαμε πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ασκήσαμε στον αντίπαλο μεγάλη πίεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο χαμήλωσε η έντασή μας, αλλά αυτό που δεν καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε καλύτερη απόδοση ήρθε στο δεύτερο που πετύχαμε το γκολ. Το παράδοξο είναι πως η καλύτερη άμυνα στα play out έχει δεχθεί τα πέντε από τα έξι γκολ της μετά από χτυπήματα κόρνερ. Τα έχουμε δεχθεί παρότι στην ομάδα μας τα έξι από τα έντεκα παιδιά έχουν ύψος πάνω από 1,86 εκατοστά. Μπορεί να είναι θέμα συγκέντρωσης, ψυχολογικό, άσχημη στιγμή; Δεν ξέρω πώς μπορεί να δικαιολογηθεί. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο την ερχόμενη Κυριακή που θέλουμε να το κερδίσουμε και να κλείσουμε αυτή τη σειρά των αγώνων στα play out. Είχαμε στόχο να μαζέψουμε τους περισσότερους αγωνιστικούς βαθμούς από όλες τις ομάδες που ήταν στον όμιλό μας, αλλά δεν το καταφέραμε. Εκτός από τους αγώνες της Καλλιθέας ήμασταν σε όλους τους αγώνες καλύτεροι από τους αντιπάλους μας».

Η επόμενη ημέρα του Ηρακλή Ψαχνών;

«Καθοριστικός παράγοντας για την αποτυχία μας ήταν οι απουσίες που είχαμε σε όλο αυτό το διάστημα και οι παίκτες που χάσαμε με τραυματισμούς στην αναμέτρηση με την Ερμιονίδα μέσα στα Ψαχνά. Αν αυτή η ομάδα έμενε όπως ήταν από έμψυχο δυναμικό είμαι βέβαιος πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην κατηγορία. Η ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο και εμείς χάσαμε αρκετή με την απουσία των ποδοσφαιριστών. Το ευχάριστο μέσα από αυτή την διαδικασία είναι πως τρία νέα παιδιά έδειξαν το ταλέντο τους.

Προικισμένα παιδιά, όπως οι Πολίτης – Μάκο – Καρκασίνας, αλλά θα πρέπει να ξέρουν πως ποδόσφαιρο δεν παίζει ο ταλαντούχος, αλλά αυτός που δουλεύει και είναι εργατικός στις προπονήσεις και στο γήπεδο. Ο Ηρακλής Ψαχνών αν τελικά αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική νομίζω ότι έχει μέλλον επειδή έχει μια Κ-20 που έχει έξι, επτά παιδιά που είναι αξιόλογα και μπορούν να βοηθήσουν την επόμενη μέρα της ομάδας. Θα συμμετάσχουν σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές ιστορικές ομάδες και θα χρειαστεί και μεγάλη δαπάνη. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, επειδή είμαστε στην Ελλάδα και θα φανεί αν θα γίνει αναδιάρθρωση και τι θα γίνει με την κάλυψη των ομάδων που δεν θα συμμετάσχουν».

Πηγή: flnews.gr

Exit mobile version