Βουζιώτης: «Αν δεν υπήρχε ο Γιαννακόπουλος… δεν θα υπήρχε Σπάρτη»

Ο πρόεδρος… ηγέτης της Σπάρτης, Γιάννης Βουζιώτης έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς ο τελευταίος είναι ο βασικός χρηματοδότης των Σπαρτιατών.

Εδώ και μερικές ώρες οι πρωταθλητές Λακωνίας πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική και όπως είναι φυσικό στις τάξεις του συλλόγου, αλλά και των οπαδών, επικρατεί ντελίριο. Σε δηλώσεις του ο κ. Βουζιώτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ σε ερώτηση για την επόμενη ημέρα… δεν δίστασε να αποκαλύψει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη ραδιοφωνική συχνότητα του ΣΠΟΡ fm.gr:

«Αν δεν υπήρχε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν θα υπήρχε η ομάδα της Σπάρτης. Η πόλη στήριξε την προσπάθεια σε όλους τους τομείς και ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας. Αγαπάει τον τόπο του και το έχει δείξει ο ίδιος και η οικογένειά του τα τελευταία χρόνια. Τώρα ζούμε ένα όνειρο. Είχαμε 3.000 Λάκωνες με παλμό και να λειτουργεί ως 12ος παίκτης μέσα στο γήπεδο. Όλη η πόλη της Σπάρτης ανταποκρίθηκε. Επιχειρηματίες, καταστήματα, ο δήμος Σπάρτης, η περιφέρεια έβαλαν χρήματα για να μετακινηθεί ο κόσμος».

Όσο για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός και όπως είπε και ο κ. Γιαννακόπουλος, εμείς προχωράμε και για τη Β’ εθνική. Πιστεύω ότι θέλει πολλή δουλειά, αλλά πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στους ποδοσφαιριστές μας».

Exit mobile version