Αχαρναϊκός: Οι ευχές και το «ευχαριστώ» του Σταμούλη

Οι υποχρεώσεις του Αχαρναϊκού για φέτος έλαβαν τέλος, η ομάδα κέρδισε από νωρίς το στοίχημα της παραμονής στην κατηγορία και στην αποχαιρετιστήρια συγκέντρωση της ομάδας ο Χαράλαμπος Σταμούλης μετέφερε τις ευχές του σε προπονητικό – ποδοσφαιρικό τιμ αλλά και στον κόσμο.

Μία μέρα μετά την ανώδυνη ήττα από την Καλλιθέα στο φινάλε των πλέι άουτ, η ομάδα του Μενιδίου προπονήθηκε τη Δευτέρα (15/6), υπό την παρουσία του προέδρου της Χαράλαμπου Σταμούλη, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα σε όλους ενόψει του καλοκαιριού.

Η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Μία χρονιά που είχε τα πάντα, χαρές και λύπες έφτασε στο τέλος της. Ένα τέλος όμως που χαροποιεί όλους εμάς που παλέψαμε για την ομάδα μας είτε από τον πάγκο, είτε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είτε στις εξέδρες των φιλάθλων. Το αποτέλεσμα είναι πως ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στα σαλόνια της FOOTBALL LEAGUE ανάμεσα στις 20 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ, Χαράλαμπος Σταμούλης μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας θέλησε δημόσια να ευχαριστήσει καταρχήν όλους τους ποδοσφαιριστές, τον Προπονητή Γιώργο Βαζάκα, τον βοηθό του Ιντζέκαρο Βαγγέλη, τον Αντιπρόεδρο και Ιατρό της ομάδας Αθανάσιο Παγώνα, τον Γυμναστή Παρούση Κώστα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιωτόπουλο Αντώνη, τον Τεχνικό Διευθυντή Μάκη Σιδηρόπουλο, τον Γενικό Αρχηγό Ηλία Παρασκευά, τον Φυσιοθεραπευτή Κανέλλο Ευάγγελο, την Υπεύθυνη Επικοινωνίας Κατερίνα Παπασταματίου, τους φροντιστές του γηπέδου Μπάμπη Σεμερτζίδη και Αλέκο Καρακασσίδη, τον Σωτήρη Χριστοφόρου και τους Γιώργο & Δέσποινα Νταβαρίνου, που από το μετερίζι του ο καθένας προσπάθησε όλο αυτό τον καιρό ώστε η ομάδα να παραμείνει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία!

Φυσικά δεν θα λησμονήσω να ευχαριστήσω τον 12ο παίκτη μας, τους φιλάθλους του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ που σε κάθε αγώνα βρίσκονταν δίπλα μας! Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου και σας εύχομαι ένα όμορφο καλοκαίρι!».

Exit mobile version