Βέλιτς: «Μας έλειψε το κάτι παραπάνω»

Μπορεί ο Γιάσμινκο Βέλιτς να αποτελεί παρελθόν από την Επισκοπή, αλλά όπου βρεθεί μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία που είχε με τους Κρητικούς.

Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε στη φετινή πορεία των «κυανόλευκων», εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η ομάδα δεν κατάφερε να παραμείνει στη Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24 Radio:

«Ήταν μία χρήσιμη εμπειρία. Ήρθαμε αρχές Φεβρουαρίου σε μία δύσκολη κατάσταση και με την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη. Ήμασταν οκτώ ή εννέα βαθμούς πίσω από τις θέσεις των πλέι άουτ και με μικρό αριθμό αγώνων μπροστά. Με συνολική δουλειά και μεγάλη προσπάθεια καταφέραμε κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο, κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και μπήκαμε στα μπαράζ.

Από το τέλος του πρωταθλήματος μέχρι την έναρξη των πλέι άουτ είχαμε 20 ημέρες διαχείρισης διάφορων προβλημάτων που υπήρχαν και υπάρχουν στην ομάδα. Παρόλα αυτά είχαμε ένα καλό επίπεδο. Στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να νικήσουμε. Ακολούθως άλλαξαν εντελώς οι συνθήκες συγκριτικά με τον δεύτερο γύρο και έπρεπε να διαχειριστούμε την έλλειψη ενδιαφέροντος. Στόχος ήταν σε ένα σκηνικό μεγάλης αδιαφορίας να σταθούμε αξιοπρεπέστατα και να μη διασυρθούμε. Το καταφέραμε στα εννέα ματς, όπου ήμασταν ισάξιοι ή καλύτεροι, κάτι που προερχόταν από το μεγάλο κίνητρο και τη φιλοδοξία. Μας έλειψε, όμως το κάτι παραπάνω. Στον τελευταίο αγώνα με την Ερμιονίδα χάσαμε με ευρύ σκορ και εκεί πληρώσαμε όλο αυτό το σκηνικό».

Exit mobile version