Αγροτικός Αστέρας: Μία λαμπερή βραδιά

Αγροτικός Αστέρας: Μία λαμπερή βραδιά

Το βράδυ της Τρίτης (16/6) ο Αγροτικός Αστέρας παρέθεσε μία ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στους χορηγούς, ενώ επίσης βράβευσε τους καλύτερους της χρονιάς.

Ο Στράτος Χιντζίδης πήρε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς και ο Μπάρι Πάτο αυτό του καλύτερου νεαρού για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015 που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Το δελτίο Τύπου των «πρασίνων» αναφέρει:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας τίμησε τους Χορηγούς της για την αγωνιστική περιόδο 2014-2015 με μία υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Nouvelle.

Το περασμένο καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 39 (!) επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα επένδυσαν στο Χορηγικό Πρόγραμμα της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας, συμμετέχοντας στην εντυπωσιακή προσπάθεια που οδήγησε το σύλλογο στην επιτυχία της εξασφάλισης της πέμπτης θέσης του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Ως ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με διαρκή θέληση για πρόοδο, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας προσέλκυσε φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρήσεις και με σκληρή δουλειά ως εταιρεία και ως ομάδα δικαίωσε την εμπιστοσύνη τους, τόσο με την αγωνιστική της επιτυχία όσο και την συνεχώς διευρυνόμενη επικοινωνία της με φιλάθλους εντός και εκτός Ελλάδας.

Τη χθεσινή βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους Χορηγούς της ιστορικότερης ομάδας στη δυτική Θεσσαλονίκη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού, κ. Σούλας, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαξούρας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Ταλατάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπάτος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Στράτος Χιντζίδης ως «ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς» και ο Ουσμάν Ελχάτζ Μπάρι "Πάτο" ως ο «καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής» για το 2014-2015. Οι δύο ποδοσφαιριστές κέρδισαν τα βραβεία κατόπιν ψηφοφορίας που συμμετείχαν οι φίλαθλοι του Αστέρα και μάλιστα με τεράστια συμμετοχή, καθώς καταγράφηκαν περισσότεροι από 2,5 χιλιάδες ψήφοι».