Πλεξίδας: «Ξεφτιλίστηκα... δεν ασχολούμαι άλλο με άπλυτους»

Πλεξίδας: «Ξεφτιλίστηκα... δεν ασχολούμαι άλλο με άπλυτους»

Και ο πόλεμος μεταξύ των οργανωμένων και του Βαγγέλη Πλεξίδα δεν λέει να λάβει τέλος, με τον τελευταίο να παραμένει ανένδοτος σε ότι αφορά την αποχώρηση του από τα διοικητικά της ΑΕΛ.

Ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» μοιάζει εκτός εαυτού, μετά και την πρόσφατη ανακοίνωση των «Monsters», τους οποίους χαρακτήρισε άπλυτους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Ok Radio 104.8»:

«Έπρεπε να φύγω από πέρυσι όταν δέχτηκα επίθεση από μισθωτούς και εντολοδόχους που δεν θέλουν το καλό της ομάδας. Η εντολή τους είναι σήκω και φύγε. Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας έχω καλύτερα πράγματα να κάνω από το να ασχολούμαι με όλα αυτά. Μου βρίζουν το σπίτι, την μάνα, βγάζουν ανακοίνωση ότι είμαι πιο γελοίος από τα παπούτσια μου. Με τους άπλυτους δεν ασχολούμαι άλλο. Αρκετά ξεφτιλίστηκα. Κομμάτι του κόσμου δεν αποδέχεται την ομάδα για αυτό φεύγω»

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια, ανέφερε: «Έγινε μια κουβέντα αλλά δεν υπάρχει πρόταση για χρήματα. Για να γνωρίζει ο κόσμος η μεταβίβαση των μετοχών γίνεται μέσα σε 15 λεπτά. Τις μετοχές μου τις χαρίζω, ζητάω χρήματα μόνο για το προπονητήριο των Δένδρων και τα γραφεία της ΠΑΕ. Ας έρθει κάποιος υποψήφιος αγοραστής και θα τα βρούμε».