Ετοιμάζει δυνατή διοίκηση ο ΠΑΟ Κρουσώνας

Πραγματοποιήθηκε χτες (17/6) το βράδυ η δεύτερη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟ Κρουσώνα, με την διοίκηση του Δημήτρη Πιτσικάκη (Κούτουλου) να οριστικοποιεί την παρουσία της για τρίτη χρονιά στην ηγεσία της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει μια δυνατή διοίκηση με αρκετά πρόσωπα από το προηγούμενο συμβούλιο αλλά και σημαντικές προσθήκες νέων μελών, οι οποίοι ήδη έχουν μιλήσει με τον «Κούτουλο» και έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν διοικητικά την ομάδα. Το Δ.Σ. αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα σε νέα συνάντηση που θα γίνει την Δευτέρα στον Κρουσώνα, με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και το νέο συμβούλιο να ξεκινούν τον σχεδιασμό της νέας περιόδου. Μετά τη συνάντηση θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα συγκροτείται η διοίκηση.

Πάντως, στα αρνητικά της χτεσινής συνέλευσης καταγράφεται ότι δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τους ανθρώπους του Κρουσώνα, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε και τέθηκε μάλιστα το ερώτημα από τον «Κούτουλο» αν αξίζει ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν την προσπάθεια των προηγούμενων ετών. Όσοι ήταν παρόντες, στήριξαν για άλλη μια φορά τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και έδωσαν υπόσχεση ότι θα είναι κοντά στην καινούργια προσπάθεια…

Πηγή: grandsports.gr

Exit mobile version