Κισσαμικός: Έπεσε η αυλαία της σεζόν για την Ακαδημία (photos)

Τελείωσε και τυπικά η σεζόν για τα τμήματα Ακαδημιών του Κισσαμικού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες (18/6) στον χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισσάμου & Σελίνου “ΕΝΟΡΑΣΙΣ”.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «δελφινιών»:

«Με την καθιερωμένη ετήσια γιορτή ολοκληρώθηκε μία άκρως επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κισσαμικού. Η όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου & Σελίνου “ΕΝΟΡΑΣΙΣ” και η παρουσία του κόσμου ήταν δυναμική.

Ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας του Κισσαμικού Γιάννης Κακαουνάκης ευχαρίστησε θερμά τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν και για την στήριξή τους, τους προπονητές της Ακαδημίας και τη γραμματεία για το επιτυχημένο έργο τους και επισήμανε το σημαντικό γεγονός της επιλογής του Κισσαμικού ανάμεσα στις 125 ακαδημίες απ’ όλη την Ελλάδα για συμμετοχή στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες” της ΟΠΑΠ ΑΕ.

Παράλληλα έκανε έναν απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου, σημειώνοντας την καλή παρουσία που είχαν ξανά τα τμήματα υποδομής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΠΣΧ, τη διοργάνωση τουρνουά στο Καστέλι, αλλά και την παρουσία της Ακαδημίας σε σημαντικά τουρνουά εκτός Χανίων.

Ακολούθησαν οι απονομές διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής, αλλά και η βράβευση των πρώτων σκόρερ από κάθε αγωνιστικό τμήμα, με τα παιδιά να παραλαμβάνουν ένα αναμνηστικό κύπελλο, αλλά κι ένα ζευγάρι ποδοσφαιρικά παπούτσια, ως επιβράβευση για την προσωπική τους διάκριση».

Πηγή εικόνων: kissamikos.gr

Exit mobile version