Πανηγυρική πρόκριση για Χιλή (video)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο στάδιο «Νασιονάλ Χούλιο Μαρτίνες Πράδανος» του Σαντιάγο, η Χιλή έκανε το θαύμα της και πάλι… επικρατώντας με 1-0 της Ουρουγουάης, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες!

Από νωρίς οι δύο ομάδες έδειξαν τις ορέξεις τους, μιας και στο πρώτο ημίχρονο ο ρέφερι της συνάντησης έδειξε τέσσερις φορές την κίτρινη κάρτα. Για του λόγου το αληθές με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Έντινσον Καβάνι δεν δίστασε να χαστουκίσει τον Γκονσάλο Χάρα, με το τελειωτικό χτύπημα για την Ουρουγουάη να έρχεται στο 63ο λεπτό, όταν ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν «κιτρινίστηκε» για δεύτερη φορά με αποτέλεσμα να αφήσει με 10 την ομάδα του.

Κάπου εκεί οι Χιλιανοί εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την αναμπουμπούλα των αντιπάλων του, με τον Μαουρίσιο Ίσλα να κάνει το 1-0 στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης. Επτά λεπτά αργότερα, σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω ο Χόρχε Φουσίλε ζήλεψε τη «δόξα» του Καβάνι, αφήνοντας με εννιά την Ουρουγουάη.

Οι συνθέσεις:

ΧΙΛΗ: Μπράβο, Χάρα, Μένα, Ίσλα, Αρανγίς, Μεδέλ, Βαλδίβια (85′ Πισάρο), Βιδάλ, Ντίας (71′ Φερνάντες), Βάργας (71′ Πινίγια), Σάντσες

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μ. Περέιρα, Γκοντίν, Χιμένες, Φουσίλε, Ροντρίγκες, Γκονζάλες, Σάνστσες (85′ Τζ. Ροντρίγκες), Αρέβαλο, Καβάνι, Ρολάν (58′ Α. Ερνάντες)

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως η Χιλή «σφράγισε» το εισιτήριο στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα και πως η Ουρουγουάη αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς το θεσμό…

Exit mobile version