Παναρκαδικός: Αγωνία και αισιοδοξία για τη νέα χρονιά

Ο Παναρκαδικός ακόμα δεν έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο οποίο θα υπάρχουν καινοτομίες και αλλαγές.

Όλοι οι φίλαθλοι του ιστορικού συλλόγου, περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις άμεσες εξελίξεις. Νέα πρόσωπα στην διοίκηση, άνθρωποι που θα μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά την ομάδα του Παναρκαδικού για να συνεχίσει και τη νέα περίοδο να εντυπωσιάζει ακόμα και τον πλέον δύσπιστο φίλαθλο.

Βέβαια, μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί τίποτα από την παλιά διοίκηση, το μόνο σίγουρο είναι όμως ότι δεν έχουν επαναπαυτεί οι άνθρωποι της ομάδας και σύντομα θα υπάρχουν ευχάριστα νέα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από επαγγελματίες της πόλης για να βοηθήσουν τον ιστορικό σύλλογο σε οικονομικό επίπεδο.

Οι παίκτες που ήταν η «δύναμη» της ομάδας τα δύο προηγούμενα χρόνια, μίλησαν με την υπάρχουσα διοίκηση και αναμένεται να συνεχίσουν να φοράνε την φανέλα με το τριφύλλι.

Υπάρχουν πολλοί προπονητές που έχουν μιλήσει με το σωματείο και σύντομα θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας. Το πλέον σημαντικό είναι ότι η ομάδα θα φτιάξει το «βάθος» του ρόστερ με αξιόλογους παίκτες της Αρκαδίας, που περιμένουν τις εξελίξεις του ιστορικού σωματείου.

Τέλος, ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας αισιοδοξεί ότι και τη νέα περίοδο θα γευτεί και πάλι τις χαρές της καταξιωμένης ομάδας του Παναρκαδικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Πηγή: arcadiasports

Exit mobile version