Ιάλυσος: Ανανέωσαν δύο

Ιάλυσος: Ανανέωσαν δύο

Σε δύο ακόμα ανανεώσεις προχώρησε η ομάδα του Ιάλυσου ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Ο λόγος για τον Τιμόθεο Λουτριώτη και τον Νικήτα Μαλλιάκα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις και οι δηλώσεις των παικτών:

ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΛΟΥΤΡΙΩΤΗΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τιμόθεο Λουτριώτη. Ο 34χρονος πορτιέρο θα παραμείνει ακόμα μια χρόνια στην οικογένεια του Ιάλυσου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Η ανανέωση με την ομάδα μου είναι κάτι το υπέροχο για μένα και θεωρώ ότι είναι η αναγνώριση των κόπων μιας απόλυτα επιτυχημένης ποδοσφαιρικής σεζόν. Η πρόκληση της Γ' Εθνικης είναι μπροστά μας και πλέον θα δουλέψω πολύ σκληρά για να μεγαλώσουμε ακόμα πιο πολύ τον σύλλογο μας, τον ΓΑΣ Ιάλυσο. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα αλλά και ολόκληρο το επιτελείο της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμη μια χρονια στο πρόσωπο μου. Επίσης κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κοσμο της ομάδας που όλο αυτό τον καιρό μου έδειξε την αγάπη και την στήριξη του και τους οφείλω μεγάλο μερίδιο αυτής της παραμονής. Καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

ΝΙΚΗΤΑΣ ΜΑΛΛΙΑΚΑΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικήτα Μαλλιάκα. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας θα παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην οικογένεια του Ιάλυσου».

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Όταν είχα επιστρέψει στην ομάδα είχα δηλώσει πως στόχος μου ειναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που την είχα αφήσει, στη Γ´ Εθνική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή κ. Μίχο και στην διοίκηση που μου δίνουν τη δυνατότητα να παίξω σε αυτή την ομάδα. Είμαι δίπλα χαρούμενος που με την αλλαγή του νόμου δε χρειάστηκε να φύγει από την ομάδα κάποιος άδικα και θα είμαστε όλοι μαζί στη Γ' Εθνική».