Παναθηναϊκός: Αγωνία για Σάντσεθ – σε δύο μέρες η τελική απάντηση

Θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει στον Παναθηναϊκό είναι ο Σέρχιο Σάντσεθ, μετά τη συνάντηση που είχε με τους Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Ισπανός αμυντικός είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους», ωστόσο η κατάσταση στην Ελλάδα τις τελευταίες μέρες τον έκανε να θορυβηθεί, ενώ επιφυλάξεις εξέφρασε και το περιβάλλον του. Οι Φύσσας και Βόκολος όμως φρόντισαν να συζητήσουν μαζί του με πάσα ειλικρίνεια τι συμβαίνει στη χώρα μας. Η συνάντηση έγινε στη Βαρκελώνη, με τον Σάντσεθ θα φτάνει αεροπορικώς από τη Μάλαγα, ενώ οι εκπρόσωποι του «τριφυλλιού» έφτασαν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας με διαφορετικές πτήσεις. Του μίλησαν ανοικτά και παραδέχτηκαν πως το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο για όλους, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να του δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις και τη σιγουριά για το μέλλον.

Ο Σάντσεθ εκτίμησε ιδιαίτερα τη στάση των «πρασίνων», τόσο ότι δύο άνθρωποι της ΠΑΕ ταξίδεψαν για να τον συναντήσουν, όσο και για την ειλικρίνειά τους και άρχισε πάλι να σκέφτεται την πρόταση που του έχει γίνει. Μάλιστα, δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει τις επόμενες δύο μέρες στο «τριφύλλι».

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version