ΑΟ Χανιά: Παραιτήθηκαν οι δύο

Παρελθόν από τον Ερασιτέχνη ΑΟ Χανιά αποτελούν οι Παντελής Ευθυμάκης και Νεκτάριος Λεβεντάκης.

Αμφότεροι υπέβαλλαν την παραίτησή τους από τα κοινά των «κυανόλευκων», ενώ δεν παρέλειψαν να ευχηθούν τα καλύτερα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παντελής Ευθυμάκης: «Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ την παραίτηση μου για προσωπικούς λόγους τόσο από τον ερασιτέχνη όσο και από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Π.Α.Ε. ΑΟ Χανιά. Για δεοντολογικούς λόγους σας ενημερώνω πως το ταμείο και όλα τα οικονομικά στοιχεία όπως επίσης και ο απολογισμός της χρονιάς έχουν παραδοθεί στο τελευταίο Δ.Σ. Εύχομαι στον ερασιτέχνη όπως επίσης και στην Π.Α.Ε. να έχουν πάντα επιτυχίες. Με εκτίμηση Παντελής Ευθυμάκης».

Νεκτάριος Λεβεντάκης: «Στο άκουσμα της είδησης της παραίτησης του Παντελή Ευθυμάκη και με δεδομένο ότι είχαμε κοινή φιλοσοφία, στην λειτουργία των τμημάτων του ερασιτέχνη, σας γνωστοποιώ και την δική μου παραίτηση από την θέση του ταμία του συλλόγου. Όσο αφορά το οικονομικά στοιχεία και τον απολογισμό της ομάδος για την φετινή χρονιά σας ενημερώνω ότι παραδόθηκαν όλα στο τελευταίο Δ.Σ. (01/07) και για οποιαδήποτε διευκρίνιση-εξήγηση είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να έχει πάντα επιτυχίες».

Exit mobile version