ΠΑΟ Κρουσσώνας: Πρώτη… απογείωση με Βατσινά για Ραύκο!

Επισημοποιήθηκε από τον Ραύκο η ενίσχυση με τον Βασίλη Βατσινά από τον ΠΑΟΚ και έτσι η ομάδα του Αγίου Μύρωνα κάνει δυναμικό ξεκίνημα στις μεταγραφές του καλοκαιριού!

Μετά από συζητήσεις με τη διοίκηση του Κρουσώνα, ο Ραύκος συμφώνησε ώστε να του παραχωρηθεί ο 21χρονος ποδοσφαιριστής δανεικός για ένα χρόνο, επιβεβαιώνοντας και τις καλές σχέσεις των δύο σωματείων.

Το πρώτο απόκτημα του Ραύκου, βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου, Γιώργου Μαγκουσάκη και εκεί «έπεσαν» οι υπογραφές για την μετακίνησή του. Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς ο έμπειρος παράγοντας ήθελε και πέρυσι να φέρει στην ομάδα του το νεαρό επιθετικό, αλλά τότε ο Βατσινάς είχε παραμείνει στον Κρουσώνα. Μάλιστα, είχε ζήσει την εμπειρία της Γ’ Εθνικής και βοήθησε από την πλευρά του στην παραμονή του ΠΑΟΚ με 10 συμμετοχές και 1 γκολ.

Αυτό το καλοκαίρι, ήταν δική του επιθυμία να αγωνιστεί σε μία ομάδα της Α1 ΕΠΣΗ, ώστε να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αγωνιστικά αλλά και λόγω δουλειάς, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις αυξημένες απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Έτσι ο Ραύκος ήταν για εκείνον ένας ιδανικός προορισμός με στόχο να πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει στον Κρουσώνα πιο έτοιμος.

Σε δήλωσή του στο grandsport.gr, ο Βασίλης Βατσινάς τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων στην Α1 ΕΠΣΗ με την φανέλα του Ραύκου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και να υποσχεθώ πως θα δώσω το 100%. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και να ευχηθώ στην ομάδα να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να επιστρέψω στο μέλλον στον Κρουσώνα πιο δυνατός!».

Πηγή: grandsports

Exit mobile version