Δόξα Δράμας: Πήρε και Γαϊδαρτζή

Το κόλπο γκρόσο έκανε η Δόξα Δράμας, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Δημήτρη Γαϊδαρτζή.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού, Δημήτρης Γαϊδαρτζής είχε μία καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα των «λιονταριών», έχοντας βρει δίχτυα 11 φορές. Από χθες (2/7) ο Έλληνας άσος ανήκει στους «μαυραετούς» και πλέον έχει να αντιμετωπίσει μία καινούργια πρόκληση στην καριέρα του.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού Δημήτριου Γαϊδαρτζή. Ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, στις ομάδες ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ΠΑΟΝΕ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, και την περυσινή χρονιά στον ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ πετυχαίνοντας έντεκα (11) γκολ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη SportDrama.gr, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

«Είμαι της άποψης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Με την φανέλα του Πανσερραϊκού όντως είχα την πιο παραγωγική χρονιά σαν σκόρερ. Ωστόσο σίγουρα φέτος θέλω να βελτιώσω ακόμη περισσότερο το προσωπικό ρεκόρ τερμάτων. Το εύχομαι ! Το θέλω! Για το καλό της Δόξας αλλά και για το δικό μου καλό. Θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».
Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μου έγινε πρόταση από την Δόξα και χωρίς άλλη σκέψη την αποδέχτηκα. Ιστορική ομάδα με κόσμο και με γήπεδο με πολύ παλμό. Δεν μπορούσα να αρνηθώ. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι είναι μια από τις πιο χαρούμενες μέρες της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Εύχομαι να ακολουθήσουν ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις».

Πηγή εικόνας: SportDrama.gr

Exit mobile version