Πλεξίδας: «Η ΑΕΛ είναι στη Σούπερ Λιγκ»

Ο Βαγγέλης Πλεξίδας δήλωσε ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο η ΑΕΛ θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ, ανεξαρτήτως της απόφασης που θα παρθεί για Λεβαδειακό και Εργοτέλη.

Μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ξεκαθάρισε ότι δεν κρατάει κακία σε κανένας, εκφράζοντας παράλληλη την ικανοποίηση του για το ότι συνέβαλε και αυτός στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο crimsoncorner:

«Η ΑΕΛ είναι στη Σούπερ Λιγκ και δεν έχω παρά να την συγχαρώ για την επιστροφή της, εκεί που δικαιωματικά αξίζει να βρίσκεται. Νοιώθω πολύ χαρούμενος που συνέβαλλα και εγώ όσο μπορούσα στην επίτευξη αυτού του στόχου. Η Α.Ε.Λ είναι μεγάλο μέγεθος και η θέση της, είναι πάντα ψηλά στη Σούπερ Λιγκ. Εγώ αποχωρώ από την ομάδα, αλλά θα μείνω για πάντα φίλος και υποστηρικτής της. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Θέλω να βλέπω την ομάδα να προοδεύει και να την καμαρώνουμε όλοι».

Για το αν την επικείμενη άνοδο της ομάδας βάλει μπλόκο η παραμονή Λεβαδειακού ή Εργοτέλη:

«Αποκλείεται να συμβεί αυτό. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Η Α.Ε.Λ είναι σίγουρα στη Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει δεδικασμένη υπόθεση και μάλιστα της ίδιας της Α.Ε.Λ το καλοκαίρι του 2011».

Exit mobile version