Πέρασε και απ’ το Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός Βόλου, 2-0 την Επισκοπή

Ακάθεκτος και… πρώτος συνεχίζει ο Ολυμπιακός Βόλου που νίκησε εκτός έδρας την Επισκοπή 2-0.

Αγκαλιά με τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα βρίσκεται η ομάδα του Μανουέλ Ρόκα, μετά και την επικράτηση επί των Κρητικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τα δύο γκολ τους στο τελευταίο 20λεπτο της αναμέτρησης απέναντι σε μία Επισκοπή που στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Μάλιστα έχασε την ευκαιρία να προηγήθει στο 27′ με έμμεσο φάουλ, αλλά και όταν το σκορ ήταν στο 1-0 θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια αν απ’ την προσπάθεια του Βελονάκη η μπάλα δεν σταματούσε στο δοκάρι στο 85′.

Οι Βολιώτες πήραν τη νίκη με το γκολ του πολύ καλού Καπετάνου στο 70′ και κλείδωσαν το τρίποντο με το Νοέ Ακόστα στο 89′ μετά από την κούρσα και την ασίστ του εξαιρετικού Μπρέσκα.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Ανυφαντάκης): Καλογεράκης, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης, Γκονζάλες, Σεληνιωτάκης, Σουμπασάκης, Μαρτσάκης (65′ Ανωγειανάκης), Τάντιτς (50′ Βελονάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Ρόκα): Γκίτκος, Αρβανίτης, Μελίσσης, Γιαλούσης, Καρράς, Ρόκας, Καπετάνος (73′ Ακόστα), Μπρέσκα, Κατσίκης (83′ Κωστούλας), Δεινόπαπας (55′ Πινδώνης), Γκούρμα.

Exit mobile version