Κωνσταντινίδης: Αύξηση διαφοράς για Πανσερραϊκό

Ο… Άγιος Βασίλης των «λιονταριών» είναι ο Κωνσταντινίδης, που με εννιά γκολ κρατά στην κορυφή τους Σερραίους και δείχνει το δρόμο της ανόδου. Τι δήλωσε στα γραφεία του «CLUB CHE GUEVARRA».

Στην κορυφή των σκόρερ του πρώτου ομίλου «έπιασε» με εννιά γκολ τον Γιάννη Παπαποστόλου (άλλοτε παίκτης των Σερραίων) του Διγενή Λακκώματος ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός φορ αποδεικνύεται… χρυσάφι και βαρόμετρο για τον Πανσερραϊκό, κρατώντας τον στο «ρετιρέ» με τα πολύτιμα τέρματά του. Ο Κωνσταντινίδης, που πέτυχε το δεύτερο γκολ στο κυριακάτικο τρίποντο με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (2-0, το πρώτο γκολ ο Κατσαβάκης), βρέθηκε στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων «CHE GUEVARRA CLUB» και δήλωσε: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι με το Βυζάντιο, αλλά στο δεύτερο μέρος δείξαμε αυτά που μπορούμε. Αλλάξαμε στην πορεία τα σχέδιά μας. Πήραμε τη νίκη και το θετικό είναι ότι ο κόσμος έμεινε δίπλα μας. Είναι καλή η πορεία μας και αυτό πρέπει να το προστατέψουμε. Να τα δώσουμε όλα και να συνεχίσουμε έτσι, παίκτες και τεχνικό τιμ. Το δύσκολο είναι να μένεις πρώτος. Μακάρι να αυξήσουμε βαθμολογικά τη διαφορά από τους ανταγωνιστές μας. Κάνουμε έκκληση για ακόμα περισσότερο κόσμο, γίνεται μεγάλη προσπάθεια απ’ τη διοίκηση. Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα του Νομού. Γίνεται κάτι σημαντικό, καλό είναι να το χαρούμε όλοι μαζί».
Δ.σ. για μεταγραφικά
Εξάλλου, για το απόγευμα της Δευτέρας προγραμματίστηκε διοικητικό συμβούλιο με βασικό άξονα τη μεταγραφική ενίσχυση του Πανσερραϊκού και γενικά τις αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ τον Ιανουάριο. Όπως φαίνεται, αναζητούνται τρεις παίκτες ενδεκάδας, ένας μεσοεπιθετικός, ένας επιθετικός και ένας κεντρικός χαφ. Ήδη στις Σέρρες ακούγεται το όνομα του έμπειρου φορ, Σάκη Γκόγκα, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Μαγούλας και ενδέχεται να επιστρέψει σε γνώριμα λημέρια.
Ενοχλήσεις ο Τοπαλίδης
Παράλληλα, με ενοχλήσεις από ένα χτύπημα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα ο Λευτέρης Τοπαλίδης, αλλά για τον βασικό γκολκίπερ των ερυθρόλευκων δεν εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία και πιθανότατα θα προλάβει το ματς στο Λάκκωμα με το Διγενή, το οποίο άλλωστε έρχεται σε δυο Κυριακές. Πάντως, το πέρασμα από το «Αβραάμ Παπαδόπουλος» πρέπει να είναι νικηφόρο για τους Σερραίους, αν δεν θέλουν αν χάσουν τα πρωτεία στον όμιλο, αφού το… μαρκάρισμα του Αγροτικού Αστέρα (μείον ένα) είναι «στενό».
Κατασκοπεία στο Λάκκωμα, ψάχνεται για φιλικό
Εξάλλου, την ερχόμενη Κυριακή μεσολαβεί η αγωνιστική του Κυπέλλου, με τον Σάκη Αναστασιάδη να ετοιμάζει «κατασκοπεία» στην Χαλκιδική την Κυριακή, για το ματς του Διγενή με τον Αγροτικό Αστέρα. Παράλληλα, ο Πανσερραϊκός ενδέχεται να δώσει κάποιο φιλικό, αν βρεθεί αντίπαλος, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version