Η αποστολή της Ελληνικής Ομάδας Minifootball

Λίγες ημέρες μετά την κλήρωση για το miniEURO 2015, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Βρσαρ, στην περιοχή ‘Ιστρια της Κροατίας (21 – 27 Σεπτεμβρίου), σας παρουσιάζουμε την τελική αποστολή για την Ελληνική Ομάδα Minifootball!

Οι άνθρωποι της συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία τους και ανακοίνωσαν τα 12 ονόματα των παιχτών που θα αγωνιστούν αρχικά απέναντι στην Τσεχία, την Ισπανία και το Βέλγιο. Μία επιλογή δύσκολη και γεμάτη ευθύνη, αφού οι παίκτες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 3.500 συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα minifootball Φοιτητών & Σπουδαστών N’JOY UNI-League και είναι πανέτοιμοι να τιμήσουν τη γαλανόλευκη!

Η συμφωνία της Ελληνικής Ομάδας με την OB (Orphee Beinoglou) είναι ένα δείγμα πως μία ακόμα εταιρία αγκαλιάζει το Minifootball, το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο και δείχνει πιστή στη στρατηγική που χάραξε από το 2013 με την σημαντική της υποστήριξη στο miniEURO 2013, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Minifootball που φιλοξενήθηκε στο Ρέθυμνο.

Η δωδεκάδα είναι η εξής:

(GK) Πομώνης Παναγιώτης, Αθήνα (Ramrod II FC)

(GK) Γιάννης Μπουρνιάς, Αθήνα (Amigos FC)

Γιαννουλάκης Φραγκίσκος, Ηράκλειο (Barcelioma)

Γιοβανόπουλος Βασίλης, Αθήνα (Τεφαατζήδες FC)

Γκιάλης Δημήτρης, Θεσσαλονίκη (Χίος FC)

Καραβίδας Δημητρης, Αθήνα (Κωστάκηδες FC)

Λεβέντης Δημήτρης, Αθήνα (Κωστάκηδες FC)

Μπούρας Δημήτρης, Αθήνα (Ramrod II FC)

Νικολάου Σπύρος, Ιωάννινα (Επιστήμονες FC)

Ντούβλης Σωκράτης, Αθήνα (Κωστάκηδες FC)

Ντρένοβα Αντρέας, Αθήνα (Amigos FC)

Ταραμάς Ραφαήλ, Θεσσαλονίκη (Rossoneri)

Στις 13 Ιουλίου ξεκινάει το Α στάδιο της προετοιμασίας και όλοι οι παίχτες θα βρεθούν στο Soccer Park Παπάγου, σε μία από τις πιο καλές αθηναϊκές εγκαταστάσεις παρά το μικρό μέγεθός της και σε ένα περιβάλλον που δεν θυμίζει διόλου …Αθήνα!
Την προηγούμενη βδομάδα στη συνέντευξη Τύπου, έγινε και η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας της Ελληνικής ομάδας, η οποία θα φορεθεί κατά τις προσπάθειες των παικτών μας για διάκριση στην κορυφαία γιορτή του αθλήματος και έκλεψε τις εντυπώσεις. H UMBRO έχει κάνει θεαματικό come back από πέρσι στην Ελληνική Ομάδα Minifootball και με συμφωνία 3 ετών είναι η εταιρία που την ντύνει με ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο ποδοσφαιρικό κυκλοφορεί στην αγορά!

Exit mobile version