Εθνική Νέων: Παράταση στην αγωνία μετά το 0-0 με την Αυστρία

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Εθνικής με την Αυστρία στην κατάμεστη AEL FC ARENA, στο δεύτερο ματς του πρώτου ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Παρ’ όλα αυτά η γαλάνόλευκη κρατά τη τύχη στα χέρια της και θέλει μόλις έναν βαθμό στο τελευταίο ματς με την Γαλλία την Κυριακή για την πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς να την νοιάζει το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Ουκρανία-Αυστρία). Στην επόμενη φάση περνά και με ήττα αρκεί να νικήσει η Αυστρία την Ουκρανία.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ανήκει στην Αυστρία και καταγράφτηκε στο 13′ με το δοκάρι που είχε σε ψηλοκρεμαστό σουτ του Κβάσινα. Η Ελλάδα απάντησε στο 21′ όταν ο Κυνηγόπουλος… ηττήθηκε στο τετ α τετ με τον Σλάγκερ.
Στο 81΄ όλος ο πάγκος της γαλανόλευκης σηκώθηκε όρθιος με το μακρινό σουτ του Βέργου αλλά ο Σλάγκερ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 88′ ο ίδιος παίκτης μπήκε στην περιοχή της Αυστρίας με αξιώσεις αλλά ο Ντομέι έδιωξε τη μπάλα πριν γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα.
ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Μαρκοπουλιώτης (60′ Σάλιακας), Κυριακόπουλος, Ρούσσος, Καραχάλιος, Στάικος, Κυνηγόπουλος (84′ Oρφανίδης), Μαυρίας (60′ Πόζογλου), Βέργος.
ΑΥΣΤΡΙΑ: Α. Σλάγκερ, Πέριτς, Ντομέι, Χάας, Τουρς, Χόρβατ, Ξ. Σλάγκερ, Πρόκοπ, Κβάσινα, Ντόρτα, Ρίπιτς (81′ Γκρμπιτς).

Exit mobile version