Στον Πανσερραϊκό ο Γκόγκας, «χτυπά» και Ντα Κόστα!

Δυνατές μεταγραφικές… συγκινήσεις «έκρυβε» το διοικητικό συμβούλιο στον Πανσερραϊκό. Οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του επιθετικού Σάκη Γκόγκα, «ρέστα» για να γυρίσει και ο Πορτογάλος χαφ, Φελίπε Ντα Κόστα από τη Βέροια.

Πήρε… μπροστά για τα καλά η μεταγραφική «μηχανή» στον Πανσερραϊκό, όπως φάνηκε και στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας. Καταρχήν, για τα «λιοντάρια» επικυρώθηκε όπως αναμενόταν η επιστροφή του 33χρονου στράικερ, Σάκη Γκόγκα, που γυρνά μετά από εφτά χρόνια. Ο Γκόγκας, που έλυσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Μαγούλας και είδε το νικηφόρο ματς με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, αποτελεί το πρώτο απόκτημα για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη, συγκροτώντας τρίο-φωτιά στην επίθεση με Κωνσταντινίδη και Κράββαρη.
Παράλληλα, οι Σερραίοι έχουν καταθέσει πρόταση σε έναν ακόμα παλιό γνώριμο, τον έμπειρο Πορτογάλο μέσο, Φελίπε Ντα Κόστα και θέλουν την υπέρβαση, ντύνοντάς τον ξανά στα ερυθρόλευκα (θα είναι η τρίτη θητεία του). Ο 29χρονος Ντα Κόστα είναι πιθανό να έρθει με μεταγραφή από τη Βέροια (δεν παίρνει ιδιαίτερες ευκαιρίες και το θέμα ίσως ξεκαθαρίσει οριστικά ως την Πέμπτη), ενώ ακόμα έχει παίξει σε Λάρισα και Ιωνικό.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version