Δικαίωση για η Αλβανία από το CAS (video)

Στο… παιχνίδι της πρόκρισης για τα τελικά του Euro 2016 μπήκε δυναμικά η Αλβανία μετά τη δικαίωσή της για τα επεισόδια στον αγώνα με την Σερβία. Κατοχυρώθηκε νίκη στο Βελιγράδι 3-0.

Οι δύο Ομοσπονδίες είχαν προσφύγει στο CAS έπειτα από την απόφαση της UEFA για τα όσα είχαν γίνει στο ματς για τα προκριματικά του Euro, όταν ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των οπαδών, ελέω ενός μικρού ελικοπτέρου που πετούσε πάνω από το γήπεδο με τη σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας».

Ο Στέφαν Μίτροβιτς, κατά τη διάρκεια διακοπής του αγώνα λόγω του drone, πήδηξε και κατέβασε την σημαία, κάτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Αλβανών. Τα χειρότερα δεν άργησαν και μετά τις πρώτες… επιθέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών, στην… εξίσωση μπήκαν και οι οπαδοί των Σέρβων.

Η τιμωρία από την UEFA ήταν μηδενισμός και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα, αμφότερες οι Ομοσπονδίες να προσφύγουν στο CAS για την δικαίωσή τους. Την Παρασκευή (10/7) το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο κατοχύρωσε τον αγώνα υπέρ των Αλβανών με νίκη 3-0, κάτι που σημαίνει πως επέστρεψαν τρεις βαθμοί στους τελευταίους και ο όμιλος πήρε… φωτιά.

Δείτε πως διαμορφώνεται η βαθμολογία:

Πορτογαλία 12
Αλβανία 10
Δανία 10
Σερβία 1
Αρμενία 1

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version