«Βλέπει» Κοσμίδη ο Πυρσός Γρεβενών

Τον 23χρονο γκολκίπερ του Κάστορα «χτυπούν» οι πράσινοι της δυτικής Μακεδονίας και αναμένονται εξελίξεις. «Κληρώνει» άμεσα για προπονητή.

Μετά τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη, ο Πυρσός Γρεβενών είναι πιθανό να βάλει και δεύτερο… Κοσμίδη το χειμώνα στο ρόστερ του. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι έχουν βάλει στο στόχαστρο από την αναμέτρηση των δυο ομάδων (0-0 εντός) και ήδη βολιδοσκόπησαν τον γκολκίπερ του Κάστορα Γρηγόρη Κοσμίδη ενόψει Ιανουαρίου και είναι πιθανή η αίσια έκβαση. Ο 23χρονος πορτιέρο σε τέτοια περίπτωση θα «κλείσει» την τριάδα με τους Αλεξίου και Κοτίτσα, μετά την αποχώρηση του Χομσίογλου.
Ο Κοσμίδης έχει αγωνιστεί ακόμα σε Καστοριά, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Καλλονή, Αναγέννηση Καρδίτσας και Κόρινθο, ενώ η διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη αναζητά στο μεταγραφικό πεδίο επίσης έναν επιθετικό, έναν μέσο και δυο πλάγιους αμυντικούς.
Στο θέμα προπονητή, ως την Τετάρτη δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ο «εκλεκτός» και πληροφορίες τον θέλουν να έχει βρεθεί και να δουλεύει σε ομάδα της κατηγορίας. Πάντως δεν αναμένεται να είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, που μένει στη Μανωλάδα, παρότι υπήρξε κρούση και είναι αγαπητός στα Γρεβενά από τότε που έπαιζε ποδόσφαιρο εκεί.
Ο νέος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο την άλλη Κυριακή, εντός έδρας με την Πρέβεζα, με τους τραυματίες Τζερεμέ και Χαραλαμπίδη να είναι αμφίβολοι. Υπηρεσιακός στους πράσινους έχει αναλάβει ξανά ο γυμναστής, Γιάννης Σταμπουλίδης, ενώ την Τρίτη θα αποχαιρετήσει τους παίκτες ο απερχόμενος τεχνικός, Σωτήρης Μαυροδήμος.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version