Μ. Παπαδόπουλος: Άνοδο με Αγροτικό και… βλέπουμε

Ο πρωταγωνιστής της ομάδας του Ευόσμου με δυο γκολ στο Λάκκωμα μιλά για την προσπάθεια διάκρισης. Δηλώσεις και από Π. Διλμπέρη, ενοχλήσεις για Κουκουλέκη-Κρυστάλλη.

Ενεργό ρόλο στην προσπάθεια ανόδου του Αγροτικού Αστέρα έχει φέτος ο Μάριος Παπαδόπουλος. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, που πρωταγωνίστησε και στην περσινή άνοδο, ενώ ακόμα έχει παίξει σε Μακεδονικό και Πόντιους Κατερίνης, πέτυχε δυο από τα τρία γκολ των πράσινων στην εκτός έδρας νίκη της Κυριακής με το Διγενή Λακκώματος (1-3). Ο Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του Ευόσμου στο διαδίκτυο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος για τα δυο γκολ και ακόμα πιο χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να κερδίσει. Στόχος μου όπως όλων στον Αγροτικό Αστέρα είναι η άνοδος. Από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι καλύτερο, είναι καλοδεχούμενο. Την Κυριακή μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι στο Λάκκωμα για το Κύπελλο, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα κερδίσουμε ξανά. Από εμάς εξαρτάται πάλι. Είναι δέλεαρ να παίξουμε στην επόμενη φάση με την ΑΕΚ και θα έχουμε οφέλη απ’ αυτό, αλλά προέχει να προκριθούμε στη Χαλκιδική. Ο Αστέρας είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, υπάρχει δέσιμο των συντελεστών. Κάτι σπάνιο να το βρεις αλλού, όλοι μαζί σε χαρές και λύπες και αυτός είναι και ένας από τους παράγοντες της καλής φετινής πορείας. Τέλος, να πω ότι ο κόσμος μας είναι δίπλα μας εντός αλλά και εκτός και αξίζει να του δίνουμε μόνο χαρές».
Διλμπέρης: Δε μένουμε εδώ
Εξάλλου, προβάδισμα τίτλου θεωρούν ότι έχουν πάρει στους «σταχυοφόρους», παρότι είναι στο μείον ένα από τον Πανσερραϊκό, δεδομένου ότι με πέντε σερί νίκες και δυο διπλά σε Κοκκινόχωμα-Λάκκωμα, έχουν πιο βατή συνέχεια (και τους Σερραίους εντός στο β΄ γύρο). Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Παναγιώτης Διλμπέρης δήλωσε σχετικά στο dokari.gr: «Βγάλαμε με επιτυχία ένα δύσκολο πρόγραμμα, περνώντας από δύσκολες έδρες, με αντιπάλους που ήταν δεύτεροι και τρίτοι. Κάναμε πέντε σερί νίκες, δε μένουμε όμως εδώ, κοιτάμε τη συνέχεια. Το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Διγενή έχει ιδιαιτερότητες και θα κυνηγήσουμε την πρόκριση». Αμφίβολος για το κυριακάτικο ματς στο Λάκκωμα είναι ο Τάσος Κουκουλέκης, που έχει πρόβλημα στο γόνατο, ενώ μικροενόχληση στους κοιλιακούς έχει ο έμπειρος επιθετικός, Παντελής Κρυστάλλης, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version