Νικολιάς: «Προτεραιότητα ο Ολυμπιακός Βόλου»

Μόνο ο Ολυμπιακός Βόλου υπάρχει στο μυαλό του Αλέξη Νικολιά.

Ο νεαρός άσος των «ερυθρολεύκων» εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στους Βολιώτες, καθώς έχει δεθεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο. Επίσης, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που βιώνει γενικά το πρωτάθλημα της Football League, λόγω των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα Θεσσαλία:

«Παρακολουθώ τις εξελίξεις στην ομάδα και απ’ ότι πληροφορούμαι βρέθηκε λύση στο πρόβλημα που είχε προκύψει, όσον αφορά τα διοικητικά. Επιθυμία μου είναι να συνεχίσω να φορώ τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έχω δεθεί με την ομάδα, την πόλη και τους φιλάθλους. Αυτή τη στιγμή δεν εξετάζω καμία πρόταση άλλης ομάδας, καθώς προτεραιότητα για μένα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Πιστεύω, πως σύντομα θα βγει η ομάδα από την κρίση και θα γίνει ο κατάλληλος σχεδιασμός, έτσι ώστε τη νέα χρονιά ο Ολυμπιακός να είναι και πάλι πρωταγωνιστής».

Για την κατάσταση που επικρατεί στις άλλες ομάδες: «Η όλη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας είναι λογικό να έχει επιδράσει αρνητικά και στο ποδόσφαιρο. Βλέπουμε να υπάρχει στασιμότητα σε όλες τις ομάδες, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, με ποιες ομάδες και αν θα διεξαχθεί σε έναν ή δύο ομίλους. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να επιστρέψουμε όλοι στους παλιούς ρυθμούς».

Exit mobile version