Α.Ο. Χαλκίς: Ανανέωσε ο Λάμπρου

Στην τεχνική ηγεσία του Α.Ο. Χαλκίς θα συνεχίσει ο Γιώργος Λάμπρου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως έκανε γνωστό στην πρωινή αθλητική ενημέρωση του «9,65» ο γενικός αρχηγός των «νερατζούρη», Απόστολος Γιαννιώσης, ο Ευβοιώτης προπονητής συμφώνησε με την νέα διοίκηση του ΑΟΧ και ανανέωσε την συνεργασία με τον σύλλογο για ακόμα ένα χρόνο.

Ο κ. Λάμπρου είχε μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν με την ομάδα της Χαλκίδας, την οποία οδήγησε στην κατηγορία του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΕ και στην συνέχεια –μέσω των μπαράζ- στην άνοδο στην Γ’ Εθνική και όπως δήλωσε ο κ. Γιαννιώδης: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην συνεχίσουμε με τον κ. Λάμπρου, του οποίου η προσφορά είναι μεγάλη και είναι αγαπητός στον κόσμο».

Ήδη ο Γιώργος Λάμπρου έχει μπει στην διαδικασία υλοποίησης του πλάνου για την νέα περίοδο, που προβλέπει την παραμονή του βασικού «κορμού» και την προσθήκη ποδοσφαιριστών –κυρίως- από την Εύβοια.

Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια για απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών (που δεν κατάγονται από το νησί) που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην επίτευξη των φιλόδοξων σχεδίων της νέας διοίκησης, της οποίας –κατά πάσα πιθανότητα- θα ηγείται ο επενδυτής Κωνσταντίνος Κοτσάτος από την θέση του προέδρου

Πηγή: dinataathlitika

Exit mobile version