Γκόγκας: Για άνοδο με Πανσερραϊκό

Μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής του στα «λιοντάρια», ο έμπειρος επιθετικός μίλησε για την προσπάθεια διάκρισης, ενώ η διοίκηση «φουλάρει» για την έλευση και τουλάχιστον ενός εκ των Τάντιτς ή Ντα Κόστα.

Λογαριασμό στις χειμερινές μεταγραφές του Πανσερραϊκού άνοιξε ο Σάκης Γκόγκας. Ο 33χρονος επιθετικός γύρισε στους ερυθρόλευκους μετά από εφτά χρόνια, με στόχο την άνοδο, ενώ με δηλώσεις στο «Metropolis Σερρών» ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήθελα πολύ αυτά τα χρόνια να γυρίσω στον Πανσερραϊκό, ένιωθα ότι είχα αφήσει κάτι στη μέση. Ειδικά τώρα, που βρίσκεται ιστορικά σε μια δύσκολη στιγμή. Ευχαριστώ τη διοικούσα επιστροφή που με έφερε πίσω, ξεπεράσαμε μαζί τα όποια εμπόδια. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου. Το ζητούμενο είναι η άνοδος, αλλά και πάλι δε θα λυθούν όλα στη Β΄ Εθνική, γιατί ανήκουμε στη Σούπερ Λίγκα. Έχουμε μια ομάδα με ταλέντο και έντονο σερραϊκό στοιχείο. Εμείς και ο Αγροτικός Αστέρας θα διεκδικήσουμε τον τίτλο. Όσο για την αγάπη του κόσμου, είναι αμοιβαίο και όλοι ξέρουν ότι αγαπώ την ομάδα. Θέλω γεμάτη κερκίδα και θα προσπαθήσω για πολλά γκολ».
«Φουλάρει» για τον δεύτερο
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση των «λιονταριών» εντείνει τις προσπάθειες για την επιστροφή δυο παλιών γνώριμων ακόμα. Καταρχήν, του 29χρονου Πορτογάλου μέσου, Φελίπε Ντα Κόστα, που ανήκει στη Βέροια αλλά δεν παίζει ιδιαίτερα (θα ξεκαθαρίσει ίσως το τοπίο μέσα στην εβδομάδα και παρά τις δυσκολίες υπάρχει αισιοδοξία), ενώ έχει θητεύσει ακόμα σε Λάρισα και Ιωνικό. Επίσης, «πόθο» για την ομάδα του Σάκη Αναστασιάδη αποτελεί και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Μπόζινταρ Τάντιτς, που όμως ακόμα έχει συμβόλαιο με την Επισκοπή Ρεθύμνου.

Exit mobile version