Οικονόμου: «Εξαιρετικό όνομα ο Αγροτικός Αστέρας»

Τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Αγροτικό Αστέρα αποκάλυψε ο Κώστας Οικονόμου.

Ο νεαρός μέσος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη ως ποδοσφαιριστής των «σταχυοφόρων» και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Αγροτικός Αστέρας τον «κέρδισε» αρκετό καιρό πριν υπογράψει, χάρη στην εξαιρετική φήμη που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος στο χώρο του ποδοσφαίρου.

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος που είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του ιστορικού Αγροτικού Αστέρα. Γνωρίζω ότι ήρθα σε μία ομάδα με εξαιρετική οργάνωση και με κλίμα οικογένειας», δήλωσε αρχικά στο agrotikosasterasfc.gr o Κώστας Οικονόμου και πρόσθεσε: «Στον Αστέρα με τράβηξε η οργάνωση του και τα θετικά λόγια που άκουσα τα τελευταία χρόνια για την ομάδα και τους ανθρώπους της. Μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου μαθαίνεις τι συμβαίνει σε άλλες ομάδες και για τον Αγροτικό Αστέρα μου έλεγαν πάντα τα καλύτερα, ιδίως για τον πρόεδρο, τον κ. Θεοδωρίδη, και τον προπονητή, τον κ. Διλμπέρη. Όλα αυτά επηρέασαν την απόφαση μου και σήμερα αισθάνομαι πολύ αισιόδοξος για το μέλλον».

Με πλούσια εμπειρία και πολύτιμες παραστάσεις αγωνιζόμενος σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Κώστας Οικονόμου νιώθει ότι βρίσκεται στην ιδανική φάση της καριέρας του για να πετύχει σπουδαία πράγματα με την «πράσινη» φανέλα υπογραμμίζοντας πως:
«Αισθάνομαι ότι είμαι σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είχα σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα μου και τη δύναμη που διαθέτω ως ποδοσφαιριστής τη συνδυάζω με εμπειρία και γνώσεις που έχω αποκτήσει. Αυτά τα στοιχεία θέλω να δείξω στον κόσμο του Αγροτικού Αστέρα και στους συμπαίκτες μου, ώστε μαζί να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα ξεχωρίσει την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Exit mobile version