ΑΕ Κηφισιάς: Έκανε το μπαμ με Καραδέμητρο

Σε μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε η ΑΕ Κηφισιάς που ενέταξε στο ρόστερ της τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Καραδέμητρο.

Πρόκειται για μία κίνηση ματ από την πλευρά της αθηναϊκής ομάδας… καθώς ο 32χρονος ποδοσφαιριστής που μετράει πολλά λεπτά στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του για τη νέα σεζόν.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Η ΑΕ Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 32 χρονου μέσου Δημήτρη Καραδέμητρου (Ημ. Γεν. 06-05-1983 ) .Ο ποδοσφαιριστής ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, στη άνοδο της Κέρκυρας στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 καθώς αγωνίστηκε 33 φορές πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 4 ασίστ. Έχει πλούσια εμπειρία στις Εθνικές κατηγορίες με 2 συμμετοχές στη Super League, 138 στη Football league (Β εθνική) και 82 στη Γ’ εθνική.

Ο Δημήτρης Καραδέμητρος που θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας έχει φορέσει την φανέλα των ομάδων του Ολυμπιακού Βόλου, Ιωνικού, Εθνικού, Βίρεν Σαντάνσκι, ΠΑΕE Κερύνειας, Ατσαλένιου, Απόλλων Αθηνών, Κέρκυρας και Ερμιονίδας ενώ το τέλος της αγωνιστικής σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται για τα χρώματα του Απόλλων Σμύρνης στον οποίο μετακόμισε τον Ιανουάριο του 2015 για 3 φορά στη καριέρα του.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά».

Exit mobile version