Πρόβλημα με το γήπεδο της Φαρκαδόνα

Θέμα φαίνεται να έχει προκύψει σχετικά με την εξασφάλιση άδειας χρήσης του γηπέδου «Θεοδώρου-Οικονομούλας» για την ομάδα της ΑΕΦ.

Οι απαιτούμενες εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί (στην ουσία δεν έχουν καν αρχίσει) και ενώ απομένουν περίπου 20 μέρες μέχρι την καταληκτική ημερομηνία που έχει θέσει η Γ΄ Εθνική (άγνωστο αν θα δοθεί επιπλέον παράταση) με συνέπεια να γεννώνται εύλογα ερωτήματα αν τελικά η ομάδα της Φαρκαδόνας θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Football League 2 μπροστά στο κοινό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε σε αθλητική στήλη τοπικής εφημερίδος οι διάφορες εργασίες στο χλοοτάπητα, στο χώρο των αποδυτηρίων και τις τουαλέτες που θα βρίσκονται κάτω από την κερκίδα, έχουν αρχίσει.

Το «OichaliaNEWS» βρέθηκε στο γήπεδο της Φαρκαδόνας προκειμένου να καταγράψει την πορεία των εργασιών αλλά όσο και αν ακούγεται παράξενο εργασίες και συνεργεία δεν υπάρχουν! Για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι για τα έργα στο Θεοδώρου-Οικονομούλας μέλη της διοίκησης της ΑΕΦ επισκέφτηκαν με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, τον δήμαρχο Φαρκαδόνας αιτούμενοι την συνδρομή του δήμου για τις εργασίες που απαιτούνται στο δημοτικό γήπεδο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Μεριβάκης δεσμεύθηκε να συνδράμει ο Δήμος στην υλοποίηση της μεγαλύτερης μερίδας των έργων σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αν και θα περίμενε κανείς το γήπεδο να θυμίζει εργοτάξιο, αντ’ αυτού σήμερα 18 Ιουλίου και 20 μέρες πριν την καταλυτική ημερομηνία, δεν έχει μπει ούτε ένα τσιμεντόλιθο! Δε γνωρίζουμε τι είδους εγγυήσεις έχει πάρει η διοίκηση της ΑΕΦ από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, πάντως δε νοείται τέτοιος εφησυχασμός καθώς η μόνη χαμένη θα είναι η ομάδα της ΑΕΦ ούτε ο Δήμος αλλά ούτε και η Football League2…

Πηγή: goaltrikala.gr

Exit mobile version